John Skjørestad (f. 1979) har sin utdannelse innen personaladministrasjon og ledelse ved HiS, med påbygg i PMP prosjektledelse og endringsledelse.

Han har flere års allsidig erfaring fra servicebransjen og har i disse årene vært med på å utvikle og avholde flere internopplæringsprogrammer. Han har spesialisert seg på personalledelse, kommunikasjon og konflikt- og stresshåndtering, og har vært kursholder innen disse områdene i både inn og utland.

I StøKurs jobber han som prosjektleder/prosjektkoordinator, samt administrasjonskonsulent for gründerbedrifter, der han tar seg av oppgaver som spenner fra fra daglig drift og likviditetsstyring, til rutineimplementering og dokumentkontroll. Han har jobbet tett opp mot Nyskapningsparken i Bergen og Forum Jæren med tilrettelegging for forskning og utvikling og ikke minst et lærende miljø. Gjennom hele sitt yrkesaktive liv har han vært opptatt av struktur, åpenhet og fair play som noen av de viktigste verdiene for å opprettholde et godt arbeidsmiljø, noe som har sitt utspring i hans tid som aktiv konkurransesyklist. Disse verdiene jobber han aktivt for å videreføre inn i de bedriftene han jobber hos. Han har en sterk tro på at endringsledelse krever ledelsesendring, og det er noe av det som formidles gjennom hans arbeid hos kunder og på hans kurs/seminarer.

John’s fordypning i stresshåndtering gjør at han er en person som ser nødvendigheten av å ha et klart skille mellom privatliv og arbeidsliv, samt viktigheten av å ha et rikt privatliv. Han bruker fritiden sin som hundefører i Norske Redningshunder, hvor han legger ned utallige timer ute i skog og mark for å trene ettersøkningshunder, og han er også en livsnyter som vet å sette pris på god mat, god vin og godt selskap.