Vi har etablert kontor i samme lokasjon som Abacus Revisjon AS i Stavanger, i Verksgt. 54, 2.etasje.

Jeg, Lyder Kåre og Asbjørn har hatt et godt faglig samarbeid de siste 5 årene, og vi ønsker nå å optimalisere både kapasitet og faglig kompetanse ved denne samlokaliseringen.

Dagmar, som er ansatt i regnskapsavdelingen hos Abacus, blir StøKurs sin kontaktperson når jeg ikke er tilstede på kontoret. Hun vil også bli innleid som regnskapsfører hos StøKurs i hektiske perioder. Dagmar har lang og allsidig regnskapserfaring, og vi er sikre på at dette samarbeidet skal fungere veldig bra. Vi er også glade for at ingen lenger trenger å savne StøKurs sin tilstedeværelse i Stavanger.

Ellers blir jeg selvfølgelig fortsatt tilgjengelig kontaktperson både per telefon og mail, og jeg vil jobbe på kontoret i Verksgt. noen dager hver måned. Jeg håper med dette at du vil oppleve den samme personlige servicen som du har fått tidligere, samtidig som du nå også vil ha en regnskapsperson i «nærmiljøet» som du kan ta direkte kontakt med når du har behov for samtale over bordet eller vil overlevere bilag og dokumenter uten risiko for at de kommer bort i posten. Det er gratis kundeparkering rett utenfor døren.

Hjertelig velkommen til kontorfellesskapet.

Med vennlig hilsen
Eli

Du kan kontakte oss ved enten å benytte kontaktskjemaet eller ringe oss.

Adresse: Verksgt. 54
4013 Stavanger